INFORMATION TIL FOREDRAGSHOLDERE

Tak til alle, der holder oplæg på RAILcph. Nedenfor følger lidt praktisk information om konferencen til dig som foredragsholder.

Tilmelding

Én foredragsholder for hvert foredrag deltager gratis. Hvis du holder oplægget alene deltager du derfor gratis, og er du allerede tilmeldt konferencen og den efterfølgende middag. Du skal derfor ikke selv tilmelde dig online.

Har du allergier eller andet vi skal tage højde for til frokost og middag bedes du give besked ved at bruge formen nederst på denne side.

Dit foredrag

Ligger dit foredrag i formiddagssessionen (10:45-12:15) er der afsat 35-40 minutter til dit indlæg efterfulgt af spørgsmål, totalt set 40-43 minutter (så der er et par minutter til introduktion og konferencedeltagerne kan skifte mellem forskellige sessioner).

Ligger dit foredrag i middags- eller eftermiddagssessionen (13:30-16:30) er der afsat 20-25 minutter til dit indlæg efterfulgt af spørgsmål, totalt set 26-28 minutter (så der er et par minutter til introduktion og konferencedeltagerne kan skifte mellem forskellige sessioner)

For at undgå unødige forstyrrelser under præsentationerne, beder vi alle fore foredragsholdere om at holde sig indenfor de ovennævnte tidsrammer. Dette vil sikre, at tilhørerne har tid nok til at komme fra et lokale til det næste mellem to præsentationer. 

Der vil være en ordstyrer i lokalet. Ordstyreren vil præsentere dig og din præsentation inden du starter. Ordstyreren vil også være behjælpelig med at holde styr på tiden, så din præsentation slutter til rettidig. Efter din præsentation vil ordstyreren hjælpe dig med at holde styr på spørgsmål fra salen.  

Indsendelse af præsentation

Du bedes venligst sende din præsentation til conference@banebranchen.dk senest 2 hverdage inden konferencen. Dermed er du sikker på, at din præsentation ligger klar til dig på PC'en inden dit foredrag. Skulle der komme ændringer til din præsentation efter den er fremsendt, bedes du medbringe en ny udgave på et USB-stik, der afleveres ved registreringen på selve konferencedagen. Din præsentation skal fremsendes i enten .pdf- eller .pptx-format

Efter konferencen vil samtlige præsentationer blive delt på konferencens hjemmeside. Skulle der være dele af din præsentation, der ikke må deles, bedes du venligst give skriftlig besked herom ved at benytte formen nedenfor. 

Præsentationsudstyr

Der vil være en LCD projektor og en laptop computer til rådighed i lokalet. Laptop computeren kører et Windows operating system med både PowerPoint and Acrobat Reader installeret. Derudover vil der være et headset med mikrofon og en laser-pointer. Vi beder alle vores foredragsholdere om at benytte headset'et så alle i salen kan høre præsentationen.

Skulle du have brug for yderligere udstyr beder vi dig kontakte os ved at bruge formen nedenfor. Yderligere præsentationsudstyr kan ikke garanteres. 

Program

På det opdaterede konferenceprogram kan du se hvornår på dagen og i hvilket lokale dit foredrag finder sted. Det online program indeholder en kort beskrivelse af alle foredrag. Hvis du ønsker teksten ændret, bedes du sende en besked via formen nedenfor.

Alle foredragsholdere opfordres til at være tilstede i de respektive lokaler 5-10 minutter inden deres præsentation. Ordstyreren vil være i lokalet til at hjælpe dig. 

Kontakt og spørgsmål for foredragsholdere

Har du spørgsmål i forbindelse med dit foredrag, er du altid velkommen til at kontakte os nedenfor: